Lasergamen Barneveld 
Verhuur

 Welkom, 

 

Op deze site vind u alle informatie die u nodig heeft om laserguns te huren midden in Gelderland.

Wij hopen u voldoende informatie te geven.

Ook in deze tijd kunt u uw laserguns reserveren, bij het ophalen van de laserguns zullen wij ons houden aan alle richtlijnen van het RIVM. We hopen dat u het zelfde doet.

Tot ziens!

Team lasergamen-Barneveld

 

 

 

 

Reviews

Fam van de Brug
02-04-21 08:59:34
Bedankt voor het huren van de laserguns. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos. In hun enthousiasme was een vlag target kwijt geraakt. ( te goed verstopt)Hebben we niet terug gevonden. Maar is erg netjes opgelost, zodat we nog veel borg terugkregen.
Afspraken worden netjes nagekomen, kortom we kunnen deze jonge ondernemer aanbevelen!
Robert-Jan Zuiddam
04-03-21 08:15:55
Wat was dat leuk zeg!! En petje af voor de nette verzorging. Alles zat in een kist, met extra batterijen voor als dat nodig was. Bij het ophalen werd duidelijk en ontspannen verteld hoe we de guns konden gebruiken. Goed gedaan Rens, want we wisten thuis daardoor meteen hoe alles werkte. De tuin hadden we ingericht met pallets, kliko’s en andere objecten waar we ons achter konden verschuilen. En toen kon de strijd beginnen...
Een echte aanrader (voor het hele gezin 😉)!
Henrike Bouwman
26-02-21 10:23:14
Wij hebben als gezin een heel leuk uitje gehad. De lasergame hebben we in het bos gespeeld. Een leuk idee om met een verjaardag te doen, maar ook voor een gezellige dag in het weekeinde.